Agora'
Design radiator

Način ogrevanja: voda


Idealen je tako za klasične kot tudi moderne prostore: Agora' združuje raziskave in tehnološke inovacije ter predstavlja idealno rešitev za katerokoli sobo v vašem domu. Zahvaljujoč njegovi vsestranskosti in dejstvu, da je na voljo v kar treh različicah (brez dekorja, s samostojnim ali dvojnim dekorjem) in 190 različnih velikostih, je lahko nameščen kot nov radiator ali pa nadomešča še obstoječega. Brez nadležnih del.


Agora' v shoji pira izkorišča marsikaj. V celoti narejen iz recikliranega aluminija, precej veliki 13,7cm modularni elementi se zlahka sestavljajo od sražemšljivih 40cm pa vse do monumentalnih 280cm višine mu namreč omogoča, da predvsem pri prenovah doseže tisti željeni občutek neskončnih kombinacij.


Odličen pretor toplote omogoča desjstvo, da ima Agora' prece veliko površino zahvaljujoč navznoter obrnjenih rebrom, ki se skrivajo zadaj. Njegovi iztopajoči lastnosti sta tudi ekstremno majhna vsebnost vode in energetski prihranki. Da bi njegova skulpturna podoba in minimalistične linije ostale kar najmanj spremenjene, je ventile možno z radiatorjem povezati tudi dislucirano.


Naslednja impresivna lastnost je gotovo njegova estetska vsestranskost, možnost, začenši s poklonm tradicionalni obliki radiatorja, manipulacije različnih modelov, obdelav in barv. Vitek dekor na zunanji strani omogoča številne kombinacije s steno, ki predstavlja umetelno ozadje: barvno se le-to lahko ujema, lahko je kontrastno, lahko je izčoščeno. Agora se lahko harmonično zlije tako s tradicionalno kot tudi z zahtevnejšo arhitekturno-oblikovalsko vlogo, ki snovalčevi domišljiji pušča prosto pot.