TUBES

V segmentu izdelave in oblikovanja radiatorjev se podjetje Tubes ponaša z več kot 30 letnimi izkušenjami. Podjetje Tubes se na podlagi izkušenj pridobljenih skozi leta osredotoča na inovacije, tako ustvarjajo svojo lastno identiteto blagovne znamke, ki vključuje intenzivno raziskovanje in eksperimentiranje na tehničnih in oblikovnih področjih, ki se sočasno izvajajo na materialih, obdelovalnih procesih, oblikah in dimenzijah.

Zahvaljujoč raziskovalnim in razvojnim dejavnostim ter sodelovanju s svetovno znanimi oblikovalci, so radiatorji Tubes postali del arhitekture, ki se ponaša z močno osebnostjo in oblikovno dovršenostjo, hkrati pa zagotavlja odlične funkcionalne standarde.

Njihovi izdelki so narejeni iz najkvalitetnejših materialov. Vsi radiatorji iz serije »Basics« and »Extras« so narejeni iz jekla, materiala, ki omogoča optimalno toplotno prevodnost. Za izdelavo radiatorjev iz serije »Elements« pa poleg jekla uporabljajo tudi aluminij in titan. Prav vsak korak v razvojni in proizvodnji fazi posameznega radiatorja je pod budnim očesom strokovnjakov. Velik delež zaslužka vsako leto namenijo v razvijanje novih tehnologij in modelov ter strmijo k izdelavi radiatorjev najsodobnejših tehnologij, ki zagotavljajo perfektnost izdelkov. Zavidljivo ravnovesje med funkcionalnosjo in estetiko izdelkov, pa je rezultat sodelovanja z vrhunskimi tehničnimi in strokovnimi sodelavci ter svetovno znanimi oblikovalci. Oblikovalci dajejo velik poudarek na detajlih ter oblikujejo modele, ki se v prostor podajo s posebnim dostojanstvom. Blagovna znamka Tubes pa je v svetu poznana kot prestižna blagovna znamka. Z vso gotovostjo lahko zapišemo, da gre pri njihovih produktih za izdelke na najvišjem nivoju kvalitete.

Tubes je kakovost, oblikovanje, inovacija, raziskava in strast.