BREM

Podjetje Brem je specializirano za oblikovanje in proizvodnjo dizajn radiatorjev in kopalniških radiatorjev, za katere uporabljajo jeklene cevi. Zahvaljujoč vrhunski kakovosti njihovih izdelkov, ki so posledica skrbnega, in natančnega oblikovanja radiatorjev, je blagovna znamka Brem sinonim za vrhunske radiatorje najvišjega kakovostnega razreda.

Njihovi oblikovalci še kako natančno oblikujejo vsak izdelek – rezultat so radiatorji, ki so polni čustev in dajejo občutek samostojnega dizajna. Radiatorji Brem niso le ogrevalna telesa ampak elementi, pohištva ki se kar najbolje prilegajo v vsak prostor. Zaradi številnih modelov, dimenzij in "costum made" različic, Brem ponujajo priložnost, da izberete radiator, ki bo natančno izpolnjeval vaše zahteve in potrebe prostora.  

Brem radiatorji so izdelani z namenom, da izpolnjejo funkcionalne in estetske potrebe arhitekta. Mogoče jih je vgraditi v katerikoli prostor, tako v novogradnjah kot adaptacijah. Ena od prednosti podjetja Brem je sposobnost proizvodnje različnih modelov radiatorjev vseh velikosti. V primerih, kjer celo spreminijo prvotno obliko radiatorja, vedno zagotavljajo visok standard kakovosti v smislu tehnik varjenja in materialov, ki jih uporabijo. Posebej pa velja omeniti odlične bravne obdelave.