Waffle (kmalu na voljo)
Design radiator

Način ogrevanja: voda


Toplota, sodoben dizajn in ustvarjalnost. To je Waffle, nov, sijajni oblikovalski radiator, ki izhaja iz partnerstva med Antrax in oblikovalcem Piero Lissonijem.

Waffle toplino in obliko preoblikuje v dobro počutje in domačo udobje. Dejansko sodobni radiator izhaja iz zasnove koncepta, katerega cilj je doseči idealno kombinacijo tehničnega elementa, ki lahko zagotavlja vrhunske zmogljivosti glede ogrevanja in trajnosti ter dekorativni element notranje opreme. Izdelan iz litega aluminija, ki ga je mogoče reciklirati, je Waffle obnovil koncept zgodovinskega radiatorja, ki je v svoji geometrijski liniji in gibljivi površini ter v svojih materialih ponujal reinterpretirano obliko.

Sodobni radiator za dnevno sobo sestavljajo elementi dimenzije 61x41 cm in se lahko vgradijo bodisi vodoravno ali navpično do največ petih elementov, kar povzroči nepričakovane konfiguracije. Tehnološko jedro, ki zagotavlja odlično toplotno moč in znatne prihranke energije, skupaj z retro atmosferami, naredi Waffle rešitev z opaznim vplivom na interier. Radiator je zasnovan tako, da lahko okrepila vse lokacije, od kopalnice do kuhinje, dnevne sobe ali spalnice.