Antonia Astori & Nicola de Ponti

Studio AstoriDePontiAssociati je dejaven na področju arhitekture, oblikovanja, trgovine na drobno, notranje opreme in razstav. Trideset let izkušenj, ki jih je Antonia Astori pridobila s sodelovanji z vodilnimi italijanskimi dizajnerskimi podjetji in sodoben, svež pristop do projektov, ki ga ima oblikovalec Nicola de Ponti tvorita oblikovalski studio.

Po študiju industrijskega in vizualnega oblikovanje na Athenaeum v Lausanni, je Antonia Astori takoj povezala svoje ime s proizvalacem Driade. Nicola De Ponti je študiral arhitekturo na Politehnični univerzi v Milanu. Njegov vstop v AstoriDePontiAssociati je prinesel nove dejavnosti in sodelovanja.
Med njihovimi najbolj pomembnih izdelki iz zadnjih let so radaitor "Milano" za Tubes (2006 - ADI Design Index 2008),  svetilka "Plateau" za OLuce (2009 - ADI Design Index 2010),  omara "Edipo " za Driade (2010) in knjižne police "Twin box" za Valesecchi 1918 (2012 - ADI Design Index 2013). Studio AstoriDePontiAssociati načrtuje hiše, pohištvo in prostore.